2007-04-23

Orikavana

See uudis ei ületanud isegi seda künnist, kus talle oleks veebilehes omaette pealkiri eraldatud. Nüüd te peate selle Coelho jutu lõpuni lugema ja siis tolksti seal lõpus läheb jutt sujuvalt üle sellele, et täna tuleb müügile Suurbritannias telekanali Sky One toodetud kaheosalise film "Hogfather" .

Juhtumisi oleme meie seda filmi näinud. MIna ei tea kuidas see film täpselt netiavarustest meie arvutisse potsatas, aga kui tsiteerida klassikuid Kreisraadiost, siis "Internetis on füüsiliselt kõik asjad olemas".

Film on väga oskuslikult tehtud, aga siiski alla 8 või isegi 10 aastat (oleneb lapse närvikavast) seda vaadata ei soovitaks. Stseenid hambahaldja lossis annavad ikka trilleri mõõdu välja, samas kui võlurite ja Surma vestlused on mõnusalt muhedad. Ma väga loodan, et see Eestisse subtiitritega müüki jõuab või veel parem Jõuluks ETV-sse.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

vata igasugu internetis levivate asjadega on nii, et nende jaoks on olemas asjatundjad. eksperdid ühesõnaga, kes teavad milliseid salasõnu, paroole, muukvõtmeid ja muid keelatud vahendeid kasutada. tööajal püüavad sellised tõelisi pahalasi, aga vabal ajal rõõmustavad oma teadmiste-oskustega kenasid inimesi. Pratchetti-sõltlasi. Monty Pythoni sõpru. Neid, kellele meeldivad Boa, Pärdik, Papagoi ja Elevandipoeg. Kes fännavad TTÜ AM . Jne. Jne.
Sõnaga, päris kosmilisest tolmust sellised asjad ise arvutisse ei tule. Looduslik valik ja sotsiaalsed võrgud mängivad siin vääramatut rolli.