2005-11-21

Ma ise ikka olen arvanud, et minu töö on arusaadav ja vajalik kõigile inimestele meie maal. Miks aga üheksal juhul kümnest juhtub nii, et kui ma vastan küsimusele: " Millega sina siis tegeled ", selge ja kõlava häälega ja lootuses, et kõik noogutavad mõistvalt (a la Ludwig Sander all right), tekib küsija näole püüdlikult (mitte)mõistev ilme. Enamus inimesi käib arsti juures aga enamus inimesi ei tea, et ega siis arstitädi ise analüüse tee. Rekord tuli laupäevasel pöörasel sünnipäevapeol napsivõtnud meesterahvalt: "Kas Sina tegeled laipadega?"
MIKS KÜLL? Ei ole naljakas ka mitte.
"Ainult seni, kuni nad veel elus on", oleks pidanud Kuutrolli arvates vastama. Ei ole see uumor varnast võtta.

2 kommentaari:

Kuutroll ütles ...

"Vaata mis mõtted võivad ühest väiksest käibemaksuvõrdsustamisest tulla," arutasid Haavikuemand ja Ametnik Pehmetes ja Karvastes.

Kateriviteri ütles ...

Midagi sarnast juhtus ka pühabaõhtuses koorijuubeli pidulauas. Sattusid ühe pika laua taha muude vilistlaste seas ka tervelt 4 meedikut, olgu, üks oli tudeng alles. Ja võhik küsis igaühelt, et mis peenema arstiteaduse alaga tegu. meedikud vastasid kooris: sünnist surmani! aga mitte perearstidega polnud tegu. üks oli günekoloog, üks EMO arst ja üks... patoanatoom :)
Ilmselt soosis tähtede seis meditsiiniteemalist huvi ja vääritimõistmist