2006-05-24

P(r)onksmees

Ärgem ajagem proksmeest minema. Vana Toomas on liiga vana, teda keegi ei teagi enam. Aljošat tunnevad kõik. Valigem pronksmees Tallinna sümboliks. Hääletage Aljoša poolt. Aljoša presidendiks!

4 kommentaari:

Lupetta ütles ...

Kas keegi ütleks, miks ta Aljosa on? Kas mingil kindlal põhjusel?
Minul on selle kujuga väga palju halbu mälestusi kooliajast. Mina tema poole ei vaata ka aga M.Juure soovitus tänases Postimehes on väga hea.

triibik ütles ...

Mina sain Aljoša nime teada Enn Vetemaa arvamusloost EPLis. Varem polnud kuulnudki. Aga minu mälestused on väga head. Käisime ka ise igavest tuld valvamas ja saime preemiaks tasuta sõidu toonasesse Leningradi! Ehh, noorus tuleb meelde - tegime hotellitoas suitsu ja magasime poistega voodis. KÕRVUTI magasime, mitte kihiti. Aga ikkagi oli jube seksikas!

Lupetta ütles ...

Mina elasin selle kuju valvamisega üle suure psühhotrauma (tõelise närvivapustuse) ja ei mingit Leningradi ja veel vähem poistega magamist. Käskkirja ähvardusel aeti meid sinna. Eks me üritasime nii halvasti marssida kui vähegi julgesime.

Jubejuss ütles ...

Jah! Ja meid viidi miilitsasse kui me kogemata naljapärast ükskord seal selle igavese lõkke ära kustutasime, lumepalle sisse loopides, kui klassiõed valvasid.