2007-03-06

Filatelist on haige...

"Filatelistide kokkutulek jääb ära, sest filatelist ON HAIGE", ütles Alev Strömm.

Viimaste päevade märksõna on " kõik on haiged". Selle märksõna all möödusid ka firma talvepäevad Jänedal, kus sai 8 km presidendi rajal rassitud. Pärast aga tünnisauna mõnusid esimest korda elus nauditud. Lumine mets silme ees. Kuna kõik jäid haigeks siis sõitsime 8 inimest 40.ne kohalises bussis sinna ja tagasi 6 inimest bussis. Suusad olid kaasas AINULT minul ja Kuutrollil. Ülejäänud harrastasid presidendi propageeritud kepikõndi. See on üks arusaamatu spordiala. Kuidas saab minna lumisesse metsa nii, et jätta suusad koju ja võtta kepid kaasa?
Olgu! Ikka oli vahva. Lubatud tulevaste kultuuriministrite väitlus teemal "tervisesport" jäi Täku-Tallis kahjuks ära, aga Indrek Saar on ise juba niivõrd seksikas kuju, et ma vaataks paljalt teda. Teisi pole vajagi.

Coughs and sneezes spread diseases!, loen ma Triibiku blogist ja mulle meenub, kuidas täna IT firmast tuli väljakutse peale IT mees, kes köhis ja aevastas ja tatistas vahet pidamata. Uuris , et mis aitaks "külmetushaiguse" vastu. Kuna "kõik on haiged" siis peab tema üksi kõik tööd ära tegema. Nii ta siis vorpis meile e-maili aadresse teha ja samal ajal nuuskas nina. Selle pastaka, mis ta mult laenas, ma põletan nüüd ära. Kas tõesti on kõik haiged?

5 kommentaari:

kalake ütles ...

Raporteerime siis, et meil kolmene tuulerõugetes ja Vana Kala püstijalu põetud kõhutõvest toibumas. Puuk oksendas nädal tagasi meeletult, praegu nohune. Ma veel bro.

triibik ütles ...

ropp eit, võtaks end paljaks ja vaataks Indrek Saart. või vaataks paljast Saart. mis Kuutroll selle kohta kostab?

Kuutroll ütles ...

Jajah, vaatab ta jee paljalt Saart. Ei, ma võin kinnitada, et Indrek Saart saunas ei olnud.

Lupetta ütles ...

Aga üks Indrek muide oli saunas :-P.

Lupetta ütles ...

"Luule see ei tule tuulest...". Hoopis tuulerõuged tulevad. No palju õnne ja jaksu kosumiseks. Emad ei saa endale haigust lubada, sest kes siis haigeid põetab.