2005-10-04

Massimõrvar

Mis õudus kuubis see on?
"Maailma iga teine inimene on nakatunud ühe vähkitekitava kõhubakteriga, mis põhjustab sama suurt kahju nagu malaaria, tuberkuloos või aids. Meedikud nõuavad, et kiiresti töötataks välja vaktsiin tapjamikroobi hävitamiseks."

Kas EPL-i arvates on vaja ilmtingimata paanikat tekitada. Miks kasutada sõnu massimõrv ja tapjamikroob? Ahjaa, selle loogika järgi, et kõik mikroobikandjad surevad vähki, peaks iga teine inimene maailmas surema maovähki. Kuigi ma ei tohiks üldse tegelikult siin nuriseda. Ma juba kujutan ette kuidas järgmisest kuust alates Helicobacter pylori analüüsi tellimused lakke kargavad. Peaks kohe reaktiivi kaks korda rohkem tellima.
Lõunalauas tekkis meie ajutrustil kohe äriplaan. Teeme Helicobacterile soodushinna ja paneme kodukale kuulutuse " Tapjabakteri tuvastamine nüüd soodushinnaga" vms.
Ärge ikkagi teadust puudutavaid artikleid päevalehtedest lugege või kui loete siis väikse reservatsiooniga. Tõde on kuskil seal olemas aga sellest loost seda välja ei loe ja nii hullud need asjad tegelikult ei ole.

Kommentaare ei ole: