2007-04-24

Kuhu kadus Tapas ja Vino?

Saladuslik kadumine Vanalinnas.
Täpselt aasta tagasi suure hilinemisega ma avastsin selle imearmsa koha ja nüüd, palun väga, lähen mööda ja vaatan, et aknale on kirjutatud mingi Double coffee. Sees tehakse pahaendelist remonti. Kas tõesti ei suudeta pidada ühte isikupärast kohta kauem kui paar kolm aastat? Samas kodulehel on eksitav kuulutus, et otsitakse kokka, kuigi pole enam köökigi? Või eksiteerib see baar mingis teises aegruumis?
Vana Kloostri Aida suurune auk nagunii juba haigutab Tallinna "mõnusate kohtade" maastikul. Sellel asemikku ma pole leidnudki. Ega palju pole enam jäänud. Grepe läks juba ammu hingusele. Ohh maiteakohe!

3 kommentaari:

arni.alandi ütles ...

Kalev Keskküla pahandas juba mõnda aega tagasi Ekspressis, et kohe kaotatakse see paigake issanda päikese alt. Sestap see mulle üllatusena ei tulnud. Kliente polevat eriti olnud ja raha sisse tulnud.

Aga see Double Coffee on nagu üks vähktõbi, mis terves Tallinna linnas igal pool oma haarmeid laiali ajab. Varsti tuleb kõigil korralike kohtade sõpradel viimasesse allesjäänud tõelisse kohvikusse barrikadeeruda ja partisanisõda alustada.

Anonüümne ütles ...

ainus kord, kus ma tapases ja vinos käisin, pettusin tõsiselt. väga kesine suupistete valik, majaveinidki kallivõitu. tühi oli küll, tõsi. aga barmen oli ebaviisakas, ei viitsinud teha ühele lattet ja teisele cappuccinot. või umbes nii.
kloostri aidas käisin üle mitme aasta. tore oli, väga õdus muuseas. ja kontserdid on seal ka.
triibik

Lupetta ütles ...

Minul on Tapas ja Vinost kaks head mälestust. Justnimelt meeldiva teeninduse osas. Ega barmenid ei pruugi olla muidugist vennad. Muide mulle meeldivadki kohad kus on vähe rahvast ja mõnus atmosfäär aga see on luksus, mida on raske üleval pidadad. See on selge. Sinna uude Aita võiks huvi pärast uuesti piiluda. Ehk on olukord jälle normaliseerunud. Kohe pärast remonti ei olnud küll päris see õhustik, mis enne.