2005-01-01

Head uut aastat!

Aga veel vanal aastal hoolitses Tartu Sitimarket selle eest, et rahval ikka liiga igav ei oleks aastavahetusele vastu minna.

Läksime Kesse Muu ja XGiizuga Sitimarketisse veel viimaseid aastavahetuseks vajalikke oste tegema. Rahvast oli poes ikka omajagu. Kõik otsisid midagi head veel, ja Sitimarketis olid seekord tõeliselt head ja ilusad mandariinid. Ostuhoogu segasid vaid aegajalt kostvad kuulutused selle kohta, et kassasüsteemi töös esineb ajutisi häireid.

Kui me juba veinide ja šampuste valimiseni jõudsime, siis hakkasid teadaanded selle kohta, et kassad ei tööta häirivaks muutuma. Iga kassa taga oli oma poolde riiulivahesse ulatuv saba, ja sõnumid selle kohta, et "kassad loodetakse tööle saada 15 minuti pärast" olid kestnud juba oma pool tundi. Ja ega need järjekordi ei vähendanud. Sabatamist kergendas vaid lootus, et ehk tehakse siis rahvale kannatuste pärast vähemalt allahindlust. Aga looda sa! Järgmine teade oli, et "kahjuks on pood suletud!". Ei mingeid allahindlusi, ei mingeid vabandusi, ja suurepärastest mandariinidest tuli suu puhtaks pühkida. Palju ei puudunud, et oleks varem mujalt ostetud turukorvi ka kärusse unustanud. Kui suurest käibest Sitimarket ilma jäi, on raske arvata, aga hindav pilk poodi jäetud kärudele-korvidele lasi aimata, et vähemalt 500-krooni eest kaupa sisaldavaid kärusid oli seal ikka hästi palju.

Lõbus, eks!

1 kommentaar:

Kuutroll ütles ...

Ja ennäe, 5. jaanuari "Päevalehes" on pealkiri "Paljud kliendid kurvastavad Citymarketi kadumise pärast".